За Нас

Истински добрият превод е този, който никой не забелязва.

Нашата мисия е да предлагаме висококачествени преводачески решения, които винаги са на професионално ниво, независимо от конкретната сфера или обем. Нашият екип от координатори, преводачи, редактори и специалисти по предпечатна подготовка е винаги готов за предизвикателството!

Мисия

Ние сме много повече от преводачи

Профешънъл Транслейшън обхваща специалисти от много индустрии, експерти в своите области. Ние сме търговци, лингвисти, технически специалисти, юридически и медицински експерти и специалисти в различни технологии и индустрии.

Качеството на нашата работа се дължи на таланта на нашата общност от професионалисти, които спомагат с правилните индустриални умения, за да осигурим забележителните резултати, на които държат нашите клиенти.

Сертификати

Сертификати, потвърждаващи качеството на предоставяните услуги според стандарти ISO 9001:2015 и ISO 17100:2015

Следваме стриктно изискванията на стандарта ISO 9001:2015, за да предлагаме издържани услуги, които отговарят на визията на нашите клиенти и партньори. Това ни помага да бъдем напълно уверени в работния процес и нашите служители винаги могат да разчитат на оптимален план за действие във всяка ситуация.
Предоставянето на преводачески услуги до нивото, изисквано от ISO 17100:2015, засилва ефективността на бизнеса ни, като помага за предоставянето на висококачествени преводачески услуги. В допълнение, той установява и определя качеството на нашите преводачи, осигурявайки спокойствие на нашите клиенти.
В Профешънъл Транслейшън винаги сме отделяли особено високо значение на качеството. Ръководството на компанията полага специални грижи и следи за извършването на надлежен качествен контрол при всяка поръчка, без значение от обема.

Референции

Успехът на компанията се дължи на:

Уникалния опит, натрупан от участието в множество профилирани мащабни проекти

Висококвалифицирания персонал

Разработените собствени специализирани речници по конкретни проекти и теми

Гъвкавия подход към управление и добре отработената система за комуникации

Използването на съвременна техника и технологии в съчетание с иновативен дух

Профешънъл Транслейшън

е съвременна високотехнологична компания, активна на пазара на преводаческите услуги от 2003 г., притежаваща доказан професионален опит в областта на енергетиката, информационните технологии, електротехниката, инженерно-геоложките проучвания, комуникациите и строителството.
Агенцията ни спечели доверието на водещи глобални компании благодарение на специализацията в конкретни области. Затова не се стремим да превеждаме всичко и не смятаме, че това е възможно. Нашият бизнес е фокусиран върху това, което знаем и можем най-добре. По тази причина предлагаме услугите си само в сферите, в които нашите специалисти могат да демонстрират професионалната си подготовка, гарантирайки на клиентите ни отлично обслужване и безупречни резултати.